Forgot?
Forgot?
Log In Sign Up

Termeni si Conditii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-URILOR

1.       INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc termenii de utilizare a oricarui site detinut de companiile care fac parte din CAPITAL GROUP, de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii descrisi in continuare.

2.       CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de servicii sau produse venind din partea companiilor noastre.

3.       NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea intr-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor oferite de oricare dintre companiile din cadrul CAPITAL GROUP.

Nu se acorda nicio garantie referitoare la:

-          evitarea utilizarii anevoioase sau intreruperii utilizarii site-ului;

-          neafectarea in sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;

-          inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau a altor componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, niciuna dintre companiile CAPITAL GROUP nu poate fi responsabila pentru niciun fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-urilor sale.

4.       DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-URILOR

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea CAPITAL GROUP prin intermediul fiecarei companii membre a grupului. CAPITAL GROUP isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara nicio informare prealabila.

Intregul continut al site-urilor este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CAPITAL GROUP. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop, fara confirmarea scrisa din partea companiilor.

5.       OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-URILOR

Obiectivul continutului site-urilor este de a transmite informatii actualizate si exacte. CAPITAL GROUP nu poate garanta ca prezentele pagini web nu contin erori si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizare unei informari corecte si remedierea eventualelor erori. Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate in site este rugata sa contacteze compania din cadrul CAPITAL GROUP prin unul din mijloacele afisate in pagina Contact a site-ului respectiv, pentru a se informa atat asupra disponibilitatii serviciului sau produsului in cauza cat si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6.       INFORMATII PERSONALE

Cand prin intermediul site-urilor detinute de companiile membre CAPITAL GROUP, va sunt solicitate informatii, scopul final este de identificare a dumneavoastra  sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site-uri. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile oferite de companiile din grup, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate. Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice. Toate datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate în conformitate cu prevederile legislatiei in vigoare. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare dintre companiile din grup. De asemenea, utilizatorului ii este recunoscut dreptul de a se adresa justitiei. Utilizatorul este responsabil pentru acuratetea si veridicitatea datelor furnizate. Utilizarea in continuare a site-urilor constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la telefon : +4021.327.21.31 sau office@capital-leasing.ro. CAPITAL GROUP va pastra confidentialitatea acestor informatii.

7.       LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Oricare dintre site-urile companiilor din cadrul CAPITAL GROUP, poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile in legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa. In cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri. CAPITAL GROUP nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii generale de utilizare.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Accesand si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.

Politica pastrarii confidentialitatii

Notiunea de “date personale” se refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care va identifica. Oricare companie din cadrul CAPITAL GROUP nu va folosi aceste date fara aprobarea dvs. in prealabil. In procesarea datelor dvs., se va tine cont de compatibilitatea totala cu standardele internationale recunoscute ale protejarii intimitatii si de legile romanesti in vigoare.

Spam

CAPITAL GROUP este total impotriva “spam”-ului. Spam-ul este definit ca trimiterea de email-uri nesolicitate, de obicei de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, la un destinatar cu care nu s-a avut nicio corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri. Numai cu permisiunea dvs., CAPITAL GROUP va poate trimite prin e-mail informatii comerciale, dandu-va posibilitatea sa optati pentru a mai primi sau nu astfel de mesaje electronice.

Conditii de folosire a informatiilor de pe site

Puteti prelua, citi sau imprima orice informatie de pe acest site, cu conditia sa reproduceti fiecare si toate adnotarile despre drepturile de copyright sau alte adnotari despre drepturile de proprietate, continuta in orice informatie pe care o preluati de pe site. Totusi, nu aveti dreptul de a distribui, modifica, transmite, refolosi, republica sau folosi continutul site-urilor pentru scopuri publice sau comerciale, incluzand aici textul, imaginile, sunetul, video, fara permisiunea scrisa a CAPITAL GROUP. De asemenea, trebuie sa luati la cunostinta ca orice vedeti sau cititi pe aceste site-uri,  are drepturi rezervate de copyright fara o alta notificare speciala.

CAPITAL GROUP poate revizui oricand conditiile si termenii de utilizare a site-urilor, fara notificare prealabila.

 

Societati de asigurare-reasigurare cu decontare directa*
*in ordinea alfabetica

Members Of Capital Group